wat kan ik.

1. kennismaking

 Om tot een goed resultaat te kunnen komen, begint een project met een uitgebreid oriëntatie gesprek, waar we tot de juiste formulering van de eisen van de klant komen. In dit gesprek zal ik proberen het gesprek zo open mogelijk te houden, maar men wel tot nieuwe verrassende inzichten te laten komen. We lopen het hele ontwerp door en ik zal meedenken om tot de beste oplossingen te komen en deze formuleren in een Plan Van Aanpak.


2. ontwerp

Op basis van kennismakingsgesprek zal ik starten met schetsen, tekenen en visualiseren. Ik maak eerst een schets- ontwerp met misschien een aantal verrassende ideeën. Uw opmerkingen uit het schetsontwerp zal ik verwerken tot een voorlopig ontwerp. Het definitieve ontwerp kunnen we vervolgens gebruiken om offertes te laten maken.


3. visualiseren

 Het visualiseren van plannen is niet meer weg te denken uit de bouwwereld. impressies, 2D visualisaties, 3D visualisatie, 3D animaties en animaties gecombineerd met film - de mogelijk- heden zijn eindeloos. Het is voor mij geen probleem om uw plannen letterlijk en figuurlijk tot leven te wekken. Ik kan u de beste methode voor visualisatie bieden.


4. begeleiding

Als het ontwerp helemaal naar wens is, ben ik bereid U te begeleiden in alle facetten van de uitvoering. Ik ben proactief betrokken tijdens de uitvoering tot en met de oplevering van het project. Ik zorg voor de bouwtekeningen en communicatie naar (onder) aannemers en ik zal het budget bewaken op U verzoek.