brainstormen

U heeft een idee, voor een object een interieur een huisstijl een website je zegt het maar. Ik kan samen met U een concept sessie in plannen waar we met elkaar gaan brainstormen om tot dat "verrassende concept" te komen, waar U misschien wel aan denkt, maar waar U zelf niet opkomt door niet de buiten jullie comfort zone te gaan. Ik ga in deze sessie proberen U net even buiten de lijntjes te laten denken, om tot het ultieme ontwerp te komen.

orientatie

Om tot een goed resultaat te kunnen komen, begint een project met een uitgebreid oriëntatie gesprek, waar we tot de juiste formulering van de eisen van de klant komen. In dit gesprek zal ik proberen het gesprek zo open mogelijk te houden, maar men wel tot nieuwe verrassende inzichten te laten komen. We lopen het hele ontwerp door en ik zal meedenken om tot de beste oplossingen te komen en deze formuleren in een Plan Van Aanpak.

ontwerpen

Op basis van de concept en/of oriënterend gesprek zal ik starten met schetsen, tekenen en visualiseren. Ik maak eerst een voorlopig ontwerp met misschien een aantal verrassende ideeën. Het voor U juiste ontwerp zal ik uitwerken tot een functioneel plan, met een paar mooie visuals. 

visualiseren

Het visualiseren van plannen is niet meer weg te denken uit de bouwwereld. impressies, 2D visualisaties, 3D visualisatie, 3D animaties en animaties gecombineerd met film - de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is voor mij geen probleem om uw plannen letterlijk en figuurlijk tot leven te wekken. Ik kan u de beste methode voor visualisatie bieden.

bouwbegeleiding

Als het ontwerp helemaal naar wens is, ben ik bereid U te begeleiden in alle facetten van de uitvoering. Ik ben proactief betrokken tijdens de uitvoering tot en met de oplevering van het project. Ik zorg voor de bouwtekeningen en communicatie naar (onder) aannemers en ik zal het budget bewaken op U verzoek.